Понедельник, 29.04.2024, 03:18
 Сайт вчителя фізичної культури
Приветствую Вас Гость | RSS


Категорії розділу
Новини освіти [8]
Шкільні новини [17]
Методичний кабінет [1]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 15
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2017 » Февраль » 12 » Всеукраїнський конкурс (міський етап) "Найкращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу"
21:14
Всеукраїнський конкурс (міський етап) "Найкращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу"

09 лютого 2017 року на базі КЗ «СЗШ№23» м. Кам’янського відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу на «Інноваційний урок фізичної культури» та «Урок фізичної культури з елементами футболу». В якому прийняли участь переможці заочного відбору Євтухов Дмитро Юрійович– вчитель фізичної культури АЛ№15 та Усенко Оксана Олександрівна – вчитель фізичної культури КЗ «СЗШ№42». Журі, в склад якого увішли: Фіалко В.В.- методист департаменту з гуманітарних питань, Проненко Л.С.,- викладач- методист кафедри гімнастики ДКФВ, директор футбольної школи «Сталь» Іванків С.І., Заваротня А.О.- вчитель- методист Ліцей НІТ, Шин І.Л. – вчитель КЗ «СЗШ№7», Андрющенко Т.Г. – керівник методичного об’єднання вчителів фізичної культури. Вчителі фізичної культури з у сих шкіл міста були глядачами цього конкурсу, теж прийняли участь у підведенні підсумків конкурсу.

Конкурсанти показали по два уроки на дітях КЗ «СЗШ№23»

Євтухов Дмитро, який до слова, обслуговує матчі второї ліги ПФЛУ в якості головного арбітру, провів інноваційний урок та урок з елементами футболу на учнях 9 класу. Діти дуже уважно слухали і чітко виконували команди Дмитра Юрійовича, уроки пройшли на високому емоційному рівні, учням сподобалися спеціальні вправи футболістів, естафети та рухливі ігри, які пропонував їм вчитель, і залишилися задоволені і отримали подарунками.

Переможницею конкурсу на «Найкращий урок фізичної культури» та «урок фізичної культури з елементами футболу» стала Усенко Оксана Олександрівна. Професійно провела інноваційний урок на 6-А класі, діти з захопленням виконували вправи з гандбольними м’ячами, а на при кінці уроку виконали вправи за методикою Цигун, і урок з елементами футболу на 7-А класі, де учні змагалися в футбольних естафетах, по закінченню ніхто не залишився без подарунка.

Від президента футбольного клуба «Сталь» Вардана Михайловича Исраеляна були вручені пам’ятні подарунки з символікою клубу. Також подарунком за відмінну організацію конкурсу були відмічені вчителі фізичної культури КЗ «СЗШ №23».

 

 

Категория: Шкільні новини | Просмотров: 618 | Добавил: aktiv | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar


Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz