Понедельник, 13.05.2024, 09:46
 Сайт вчителя фізичної культури
Приветствую Вас Гость | RSS


Категорії розділу
Новини освіти [8]
Шкільні новини [17]
Методичний кабінет [1]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 15
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2014 » Декабрь » 27 » Олімпійський тиждень - 2014 в середній загальноосвітній школі № 23
22:58
Олімпійський тиждень - 2014 в середній загальноосвітній школі № 23

По всім класам вчителі  провели єдиний олімпійський урок за темою «Олімпійці Дніпродзержинська».  А в актовому залі учні-спортсмени нашої школи приймали участь у інтерв'ю з призером олімпійських ігор в Пекіні зі спортивної гімнастики Олександром Воробйовим. Дуже цікаво пройшов цей захід. Дітям спочатку було запропоновано переглянути відеоролик чемпіонату світу зі спортивної гімнастики з виступом Олександра, учні побачили, який видовищний, але дуже складний цей вид спорту. Цікавими та змістовними були питання учнів нашої школи до гостя. Олександр розповів, як він йшов до цієї медалі, чим займається зараз. Інтерв'ю закінчилось груповим  дружнім фото і діти отримали на гадку фотокартки с зображенням і автографом призера Олімпійських ігор.

 Відбулося урочисте відкриття шкільної спартакіади. Традиційно, спартакіаду відкрили найспортивні учні школи з показовим виступом на роликових ковзанах. де серед синьо-жовтих кольорів були український прапор, олімпійський прапор і факел. Ще показовим номером учнів та гостей привітали вихованці секції карате під керівництвом Наконечного Олександра. Почесними гостями на святі були: майстер спорту з пауерліфтингу, також випускник нашої школи  Степанченко О.Г. і тренер з туризму в нашій школі і теж випускник Горбонос Р.О. Гостей і вчителів фізичної культури Андрющенко Т.Г. та Савічеву Н.В. привітала зі святом фізкультури і спорту директор школи Школяр Л.А. Свято вдалось. День здоров'я  теж пройшов на Ура! Всі учасники цього свята залишились задоволенні.  Організаторами  Олімпійського були вчителі фізичної культури Андрющенко Т.Г. та Савічева Н.В. Їм подяка.

Категория: Шкільні новини | Просмотров: 416 | Добавил: aktiv | Теги: олімпійський тиждень, школа, Спорт, фізична культура, здоров'я, учні | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar


Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz