Пятница, 10.05.2024, 07:03
 Сайт вчителя фізичної культури
Приветствую Вас Гость | RSS


Категорії розділу
Новини освіти [8]
Шкільні новини [17]
Методичний кабінет [1]
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 15
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Главная » 2015 » Август » 14 » Обласний семінар в Нікопольському районі
10:51
Обласний семінар в Нікопольському районі

Обласний семінар в Нікопольському районі

    З метою вивчення та поширення досвіду роботи навчальних закладів Нікопольського району щодо впровадження олімпійської освіти в навчально-виховний процес мережі шкіл «Олімпійська освіта» було проведено обласний семінар «Інтеграція олімпійської освіти в навчально-виховний процес школярів». Гостями Нікопольського району були методисти управлінь та відділів освіти з питань фізичної культури районів та міст Дніпропетровської області.

    Відкриття семінару пройшло в Кам’янській ЗОШ І-ІІІ ступенів. З вітальним словом до присутніх звернулися голова Нікопольської районної ради М.С. Матюк, в.о. начальника відділу освіти Нікопольської райдержадміністрації В.Ю. Попок, завідувач кафедри філософії і культури здоров’я Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат філософських наук, доцент Л.В. Лаврова, провідний спеціаліст Дніпропетровського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Л.М. Гут. У роботі семінару взяв участь сільський голова Придніпровської сільської ради О.А. Прокопенко.

     Інформаційно-практичний блок розпочав методист відділу освіти з питань фізичної культури та спорту Нікопольського району В.В. Горобей з доповіддю «Взаємодія відділу освіти з навчальними закладами щодо впровадження олімпійської освіти в навчально-виховний процес та позашкільну роботу». З великою зацікавленістю учасники семінару сприйняли мультимедійну презентацію досвіду «Модель впровадження олімпійської освіти в навчально-виховний процес мережі шкіл Олімпійської освіти», представлену директором Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Кавалером Ю.В. Презентацію та екскурсію до музею спортивної слави Нікопольщини і кабінету олімпійської освіти Кам’янської школи провели вчителі фізичного виховання школи Корнєв М.Д. та Клименко О.Г. Під час відвідування історичного музею Кам’янської ЗОШ на численні запитання учасників відповіли вчитель історії С.В. Зиц та заступник директора О.В. Кавалер.

     Найактивніші учасники обласного семінару отримали грамоти, подяки, сертифікати, спортивну форму та інвентар. Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ст. отримала почесний кубок як лідер олімпійської освіти Дніпропетровської області.

Категория: Новини освіти | Просмотров: 550 | Добавил: aktiv | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar


Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz